Konto
Usuń konto
Trwale usuń konto i powiązane dane. Tej czynności nie można cofnąć.
Zanim kontynuujesz
Usunięcie konta anuluje również aktywne subskrypcje oraz usuwa uprawnienia i zgody na zapis napisów. Usunięcie kończy się w ciągu 24 godzin zgodnie z naszym porozumieniem dotyczącym poziomu usług.
Co obejmuje usunięcie konta
Zrealizowany wniosek usuwa lub anonimizuje nieistotne dane konta w ciągu 30 dni. Dostęp do subskrypcji, zgody, zapisane napisy oraz powiązane identyfikatory rozszerzenia są usuwane lub cofane w ramach procesu usuwania.
Rekordy, które mogą być zachowane
Rekordy płatności, podatkowe, faktur, sporów, zapobiegania oszustwom i bezpieczeństwa mogą być przechowywane, gdy wymaga tego prawo lub są potrzebne do ustalenia, wykonania albo obrony roszczeń prawnych.